Home

Info

Dojo

Nieuws

Agenda

Fotos en videos

Links

Contact

 

Agenda 2020

Zoals jullie kunnen zien is er opnieuw gewerkt aan onze website. Vanaf nu is er ook een agenda aanwezig. We proberen die van week tot week up te daten bij veranderingen in het trainingsschema.

 

Krokusvakantie 2020

De jeugd kan genieten van een deugddoende vakantie. Omdat velen op reis zijn zal er geen aparte jeugdles zijn tijdens de krokusvakantie. De kinderen kunnen aansluiten bij de volwassenen van 19u15 tot wanneer ze moe worden.

 

Kagami Biraki 2020 - Aikikan

Ook de Aikikan (overkoepelende organisatie onder seisei A. Vermeulen) voorziet een Kagami Biraki om aan de zusterclubs eveneens onze beste wensen over te kunnen brengen. Deze training gevolgd door viering gaat door in de sporthal van Liedekerke. De details zijn terug te vinden op de website van de Aikikan, inschrijvingen gebeuren via de club.

 

Kagami Biraki 2020

We zijn het jaar terug goed gestart met een aangename, drukke kagami biraiki. Dat er nog veel trainingen en progressie mogen volgen

 

Feestdagen 2019

Aan al onze leden, jong en oud, aan alle ouders en sympathisanten: Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Dat we nog vele uren samen op de tatami mogen doorbrengen op zoek naar de ai binnen een goede samenwerking! Tot volgend jaar! De eerstvolgende training vindt plaats op vrijdag 3 januari (er is geen aparte jeugdles voorzien) om 19u15. Vergeet ook de Kagami Biraki (Japans nieuwjaar) niet op 10 januari (kinderen en volwassenen trainen samen van 19 - 20u30). Na de training zitten we naar jaarlijkse traditie nog samen met rijsttaart en een glaasje saké. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

 

Training vrijdag 6 december

Beste kinderen, beste ouders. Op 6 december is het training. Dit is ook de verjaardag van een allomkende persoon namelijk Sinterklaas. We kunnen niet garanderen dat de Sint in hoogsteigen persoon langskomt, maar we proberen iets te regelen. Hopelijk zijn jullie allen op de tatami aanwezig!

 

Truffelverkoop - november '19

Voor het tweede jaar op rij organiseren we met de club een truffelverkoop. Er zijn witte, bruine en zwarte Valentino truffels te verkrijgen (175g/zak). Voor 5 EUR heb je reeds een zakje heerlijke truffels naar keuze. Steun je club en zet je beste beentje voor bij de verkoop!

 

Stage Yudansha - 1/11/19 t.e.m. 3/11/19

Het weekend van allerheiligen zijn de Yudansha, inclusief onze sensei Jan, op retraite. Drie dagen worden specifieke Aikido trainingen voorzien op niveau Yudansha.

 

Opgelet (jeugd)leden - 29/10/19

Tijdens de herfstvakantie (25 oktober tem 2 november) zal er geen aparte training zijn voor de kinderen. Zij kunnen aansluiten bij de volwassenen vanaf 19u15. Ze mogen op ieder moment, na een signaal en groet naar de sensei, de les verlaten als ze moe worden. Het is steeds een leerrijke ervaring voor zowel de kinderen als de volwassenen om samen aikido te beoefenen. We hopen de kinderen talrijk te ontvangen om samen te zoeken naar de ai in aikido.

 

Zondaglessen 27/10/19: Muso shinden van 9u-10u30 en Aikido van 10u30 tot 12u

Deze stage wordt gegeven door sensei Vermeulen. Iedereen welkom op 27 oktober te Merchtem.

 

Wapenstage zaterdag 17 augustus 2019 in Ieper van 10-12u en van 14-16u

Deze stage wordt gegeven door sensei Vermeulen. Iedereen welkom! Voor de niet-aikidoka's wordt een cultuurwandeling voorzien.

 

Aikidostage op 8 en 9 juni 2019 in Blankenberge

Deze stage wordt gegeven door sensei Vermeulen. Iedereen welkom!

 

Aikido pinksterstage van 19/5 tot en met 21 mei 2018

Deze aikido stage is gegeven door Sensei Vermeulen in het Blose centrum van Blankenberge, en dit ter gelegenheid van zijn 50 jaar op de tatami.

 

Spaghettifestijn in Merchtem op zaterdag 30 september 2017

Op zaterdag 30 september 2017 is er weer ons jaarlijks spaghettifestijn vanaf 17h30 in de parochiezaal (Kerkstraat 12, Merchtem).

 

Agenda extra trainingen september 2017 - december 2017

De trainingsdata op zondag voor Iaido Muso Shinden Ryuen en de doelgerichte aikidotrainingen in de sporthal van Merchtem.